vorige pagina
english zoeken route & contact
volgende pagina

zorgcongres 30 november 2012

Vrijdag 30 november vindt in het voormalige Techniekmuseum Delft een minicongres plaats met als thema IQ per m2: meer rendement uit zorgarchitectuur.

De huidige tijd stelt andere voorwaarden aan de zorg, de zorgorganisatie en zeker ook het zorgvastgoed. Een andere ontwerpbenadering laat zorgarchitectuur optimaal aansluiten op de eisen van een dynamisch commercieel speelveld. Een integraal en creatief ontwerpproces gebaseerd op de ontwikkeling van commercieel vastgoed minimaliseert bovendien zowel de financiële als organisatorische belasting tijdens het ontwerp, de bouw en de exploitatie.

De organisatie van de bijeenkomst is in handen van het ontwerpconsortium +ACDC, dat is vernoemd naar de deelnemende partners: de ingenieursbureaus ABT en Deerns, architectenbureau cepezed en adviesbureau op het gebied van zorgvastgoed Cure+Care consultancy. De + in de naam verwijst zowel naar het internationaal herkenbare symbool voor zorg, als naar de meerwaarde die het consortium biedt vanuit een integrale visie op zorgvastgoed.

De deelnemers worden op persoonlijke titel benaderd en zijn ziekenhuisbestuurder en/of ziekenhuisvastgoedmanager. Voor meer informatie over het congres kunt u contact opnemen met mw. Sandra Dijkstra via post@cepezed.nl

vorige pagina
volgende pagina