vorige pagina
english zoeken route & contact
volgende pagina

cepezed genomineerd als architect van het jaar 2012

cepezed is genomineerd als Architect van het Jaar 2012. De jury bestaand uit projectontwikkelaar Rudy Stroink, architect André Kempe en hoofdredacteur van het internationale architectuurmagazine A10 Indira van 't Klooster maakt de komende tijd een nadere keuze over welk bureau de titel uiteindelijk ten deel valt. Het panel doet dit op basis van gesprekken met de genomineerden en dossiers die de kanshebbers inleveren over thema's als strategie, duurzaamheid, innovatie, kennisontwikkeling en klantvriendelijkheid.

cepezed is samen met drie andere bureaus genomineerd in de categorie Large (meer dan vijftien medewerkers). Ook in de categorie Small (minder dan 15 medewerkers) zijn vier bureaus genomineerd. Eén van de categoriewinnaars is tevens de overall winnaar en mag zich straks Architect van het Jaar 2012 noemen.
De verkiezing van de Architect van het Jaar is een initiatief van Architectenwerk, dat de competitie dit maal voor de zesde keer organiseert. Tijdens de eerste editie in 2007 was cepezed ook al een van de genomineerden. Naast de eer behelst de prijs een geldbedrag van 5.000 euro beschikbaar gesteld door hoofdsponsor Alcoa Architectuursystemen. De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 14 december.  

vorige pagina
volgende pagina