vorige pagina
english zoeken route & contact
volgende pagina

presentaties zorgcongres online

De presentaties die de verschillende sprekers hielden tijdens het minicongres IQ/m2: meer rendement uit zorgarchitectuur staan nu online. 

Het congres vond op 30 november plaats in cepezeds toekomstige hoofdkantoor, het voormalige Techniekmuseum in Delft, en werd druk bezocht door ziekenhuisbestuurders en -vastgoedmanagers. De organisatie was in handen van de zorgontwerpcombinatie +ACDC, met daarin naast cepezed de ingenieursbureaus ABT en Deerns alsmede het adviesbureau voor zorgvastgoed Cure+Care Consultancy.

De insteek van het congres was een nieuwe zorgarchitectuur gericht op grotere bruikbaarheid en meerwaarde op lange termijn. De verschillende sprekers, waaronder de directeuren van de +ACDC-partners, directeur van de Stichting Living Daylights Atto Harsta en directeur financiën en vastgoed van het Meander Medisch Centrum René van Dijk, benaderden het onderwerp alle vanuit hun eigen discipline, maar belichtten vooral ook het belang van een integrale benadering die recht doet aan alle verschillende aspecten en belangen en tot een afgewogen optimum daartussen komt. 

U kunt de verschillende presentaties hier downloaden.

Een korte filmimpressie van de bijeenkomst kunt u daarnaast hier bekijken.vorige pagina
volgende pagina