vorige pagina
english zoeken route & contact
volgende pagina

westraven genomineerd voor de nederlandse bouwprijs 2009

Wederom is Westraven genomineerd voor een belangrijke prijs. Dit keer gaat het om de Nederlandse Bouwprijs 2009 in de categorie 'Gebouwen'.

De jury beoordeelt Westraven als een fascinerend gebouw met alle comfort voor de gebruiker.
Dit gebouw is duurzaam op alle fronten en dat waardeert de jury zeer. Er is een enorme investering gedaan om dit gebouw te revitaliseren. De herdefiniƫring van het gebouw is op een voorbeeldige manier uitgewerkt. In combinatie met de nieuwbouw een prachtige renovatie. Het volledig vernieuwde gebouw is een schitterend baken in de stedenbouwkundig complexe omgeving en heeft door zijn zorgvuldige doorwerking en eigenzinnige materialisering van de gevels een geheel eigen uitstraling. Het gebouw ademt vooruitgang en transparantie naar alle zijden uit. Het is een voorbeeld van een manier waarop de bestaande kantorenvoorraad kan worden geherinterpreteerd.

De Nederlandse Bouwprijs wordt voor de tiende keer uitgereikt tijdens het Gala van De Nederlandse Bouw op woensdagavond 11 februari 2009. Dit Gala valt midden in de beursweek van de Internationale Bouwbeurs 2009.
vorige pagina
volgende pagina