vorige pagina
english zoeken route & contact
volgende pagina

cepezed start autonome afdeling interieur

cepezed breidt zijn interieur-werkzaamheden uit en start een volwaardige, autonome afdeling interieur.
Hiervoor is cepezed een exclusieve samenwerking aangegaan met Det van Oers, Klaas Cammelbeeck en Daam van der Leij; voormalig interieurontwerpers van het sinds enige tijd niet meer operationele, gerenommeerde bureau Merkx+Girod. Zij verzorgden onder meer de interieurs van de Raad van State in Den Haag, het Concertgebouw in Amsterdam, het nieuwe hoofdkantoor van Ernst & Young in Amsterdam alsmede een lange reeks andere projecten variërend van kantoren en openbare gebouwen tot musea, restaurants, winkels en woonhuizen. cepezed zelf ontwierp daarnaast al de interieurs van onder andere het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken alsmede uiteenlopende Nederlandse ambassades en consulaten.

Wat cepezed en de voormalig ontwerpers van Merkx+Girod bindt, is onder meer eenzelfde hang naar eenvoud, helderheid, ordening, inzichtelijkheid en een verfijnde detaillering. Vanuit hun specifieke kennis en expertise voegen Van Oers, Cammelbeeck en Van der Leij daar nu extra en verdiepende lagen als kleur- en textuurvariaties en -combinaties aan toe.

Meer informatie over cepezed interieur is te vinden in de hier speciaal voor uitgebrachte krant die u kunt aanvragen via trudy@cepezed.nl

vorige pagina
volgende pagina