vorige pagina
english zoeken route & contact
volgende pagina

tweede fase pas reform geopend

In Doetinchem is vanmiddag officieel de tweede fase van het overslag- en distributiecentrum voor Pas Reform geopend. Pas Reform is een grote internationale speler op het gebied van broedtechniek voor de pluimveesector en levert onder meer een grote variëteit aan broedmachines en onderdelen. 

In 2010 leverde cepezed al de eerste fase op, die vervolgens werd genomineerd voor zowel de Architectuurprijs Achterhoek als de architectuurprijs van de Europese Unie, de Mies van der Rohe Award. Het gebouw werd bovendien verkozen tot BNA Gebouw van het Jaar regio Oost, waarbij de jury vol ontzag was voor het getoonde vakmanschap en veel waardering had voor de duurzaamheid van het pand in alle facetten.

Kort na de oplevering van fase I is direct begonnen met het ontwerp aan fase II, dat de omvang van het totaal bijna verdubbeld heeft tot bijna 8.500 m2. De uitbreiding is opgezet met eenzelfde minimale constructie en grote overspanningen als het oorspronkelijke gebouw en straalt met eenzelfde gevelbekleding van geprofileerde staalplaat een gelijke sobere maar hoogwaardige esthetiek uit. 
vorige pagina
volgende pagina