vorige pagina
english zoeken route & contact
volgende pagina

nutricia research genomineerd voor de award duurzame architectuur

Afgelopen maandag heeft het juryoverleg plaatsgevonden voor de Award Duurzame Architectuur waarbij Nutricia Research is genomineerd voor de Award! De jury heeft aangegeven dat het niveau van de inzendingen dit jaar hoog ligt, waar Nutricia Research een duidelijk voorbeeld van is.

De Franse multinational Danone heeft zijn Europese R&D-activiteiten op het gebied van medische en babyvoeding onder de naam Nutricia Research geconcentreerd op het Science Park in Utrecht, dat zich momenteel snel ontwikkelt tot brandpunt van wetenschappelijk onderzoek en kennisintensieve bedrijvigheid op het gebied van Life Sciences. In het nieuwe pand werken ruim vierhonderd medewerkers. Het programma beslaat onder meer een pilot plant, laboratoria, kantoren, opslagcapaciteit, een conferentiecentrum, een café en een restaurant.

Tijdens het Green Buildings Congres op donderdagmiddag 30 oktober in de St@art in Apeldoorn wordt de Award uitgereikt aan de drie projecten die het hoogst scoren in de beoordeling van de jury. Naast de uitreiking van de Award zullen sprekers als Herman Wijffels en Bas Lansdorp hun kennis en inspiratie delen.

vorige pagina
volgende pagina