vorige pagina
english zoeken route & contact
volgende pagina

uitvoering corpac huis aanbesteed

De uitvoering van de door cepezed ontworpen modernisering van het Corpac Huis in Tilburg is aanbesteed. Bouwkundig aannemer Mertens uit Weert en installateur Homij uit Eindhoven gaan het multitenant kantoorpand vanaf mei dit jaar in zestien maanden omvormen tot duurzaam en eigentijds ondernemingshuis. 

Het Corpac Huis aan het Tilburgse Reitseplein stamt uit 1968 en is oorspronkelijk ontworpen door Van den Broek & Bakema. De revitalisatie respecteert de sterke signatuur die dit bureau het pand verleende en geeft daar een hedendaagse invulling aan. Ook de biodiversiteitstuin rondom het pand krijgt binnen de plannen nieuwe impulsen en kwaliteiten.

Het vernieuwde Corpac Huis wordt een ondernemingshuis nieuwe stijl geheel gericht op het MKB en ondernemerschap; met veel aandacht en mogelijkheden voor samenwerken en het delen van visies en ideeën. Aanstaande gebruikers zijn onder meer Bouwend Nederland, De Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging, Midpoit Brabant, Regio Hart van Brabant en verschillende onderdelen van eigenaar de Van Spaendonck Groep.
vorige pagina
volgende pagina