vorige pagina
english zoeken route & contact
volgende pagina

ons droomhuis van cepezed

Toen wij in 1994 tekende voor ons ‘droomhuis’ wisten wij al een beetje dat het een fantastische woning moest worden met een doorkijk op de Nieuwe Maas. We kochten het van de tekening en waren de eerste die ’n huis toegewezen kregen in het midden van het 200 meter lange Entrepotgebouw, daaronder een supermarkt, cafétjes en restaurants. Alles is hier goed, we kunnen hier lekker werken, ruimtes steeds weer anders inrichten, heerlijk leven op ons grote dakterras.

De vides en bestaande constructies geven het huis over 3 verdiepingen een overweldigende ruimtelijkheid en ook een soort van natuurlijke luchtstroom die het met zeer warme dagen ook aangenaam van klimaat houden.

De bad-unit, een metalen gecoate ‘container’ met daarin: de badkamer, 2e toilet en het washok past erg  goed als een stoer element in dit pakhuis. Dat deze op de onderste etage is geplaatst, is een vondst, want beneden slapen is ideaal, het is daar heerlijk koel en rustig.

We gaan dit jaar weer heerlijk vakantie vieren in onze eigen biotoop, tot laat in de avond: Lekker visje eten op het dak, ’n wijntje erbij en uitzicht op de mooiste skyline van Nederland.

Wat wil je nog meer?

 

Rotterdam 2 Juli 2015.

Hans Fransen en Janine Schulze

vorige pagina
volgende pagina