vorige pagina
english zoeken route & contact
volgende pagina

kwr genomineerd voor daylight award 2016

KWR Watercycle Research Institute is genomineerd voor de Daylight Award 2016. De tweejaarlijkse prijs die de voorbeeldige en innovatieve toepassing van daglicht in gebouwen bekroont, heeft deze editie weer veel belangstelling getrokken. Er zijn veertig daglichtprojecten ingezonden.

Alle ingezonden projecten zijn in juni besproken en gewogen tijdens een uitgebreide juryzitting onder voorzitterschap van professor Alexander Rosemann, professor Building Lighting aan de TU/e. De jury bezocht het nieuwe door cepezed ontworpen pand van het onderzoeksinstituut KWR in Nieuwegein op 6 juli jl. en verkoos het project tot een van de in totaal zeven genomineerden. De daglichttoetreding in het gehele pand, de visuele verbindingen binnen het gebouw en met de omgeving en de positieve invloed van dit alles op de KWR’s bedrijfsvoering waren belangrijke speerpunten in het ontwerp voor de nieuwbouw.

De winnaar van de Daylight Award 2016 wordt bekend gemaakt bij de prijsuitreiking op donderdag 6 oktober in Leiden. Kijk voor meer informatie op de site van Living Daylights.

vorige pagina
volgende pagina