vorige pagina
english zoeken route & contact
volgende pagina

cepezed-lezing academie van bouwkunst groningen

 Aanstaande dinsdagavond 8 november om 20.00 uur geeft cepezed-partner Ronald Schleurholts een lezing voor de Groningse Vereniging tot Bevordering der Bouwkunst (VBB). Locatie is de School van de Architectuur aan de Zuiderkuipen 19, onderdeel van de Academie van Bouwkunst.

Schleurholts richt zich in zijn voordracht op de ontwerpvisie en –strategie van cepezed met betrekking tot de verschillende schaalniveaus, van klein tot groot en supergroot. cepezed-projecten die aan bod komen zijn onder andere de nieuwe infobalies op NS-stations, de Moreelsebrug, wooncomplex Oostduinlaan Den Haag, de transformatie van de voormalige Knoopkazerne tot kantoorcomplex en het 120.000m² tellende masterplan voor een multifunctioneel complex in Hangzhou.  

De VBB heeft als doel de kennis en het inzicht over het bouwen in relatie tot de samenleving te bevorderen. De Vereniging vervult deze doelstelling onder meer steeds door het organiseren van lezingen, discussies en excursies op het brede vakgebied van bouwen en ruimtelijke ordening.


vorige pagina
volgende pagina