vorige pagina
english zoeken route & contact
volgende pagina

politiedienstencentrum zwolle geopend

Het nieuwe Politiedienstencentrum Zwolle is vandaag officieel geopend door de directeur van het centrum Gerrit den Uyl, burgemeester van Zwolle Henk Jan Meijer en voorzitter Ondernemingsraad Bedrijfsvoering Politie Leo Smalt.
In het kader van een grootscheepse reorganisatie heeft de politie het afgelopen jaar Politiedienstencentra (PDC’s) in Eindhoven, Zwolle en Rotterdam gerealiseerd; allen naar ontwerp van cepezedinterieur. In de centra zijn ondersteunende afdelingen als de facilitaire diensten, HRM, financiën, communicatie et cetera steeds regionaal geconcentreerd. Het centrum in Eindhoven werd al eerder officieel geopend, in Rotterdam volgt de opening volgende week.
De nieuwe Politiedienstencentra zijn alle gevestigd in bestaande kantoorpanden, waarin cepezedinterieur moderne, prettige en representatieve werkomgevingen tot stand heeft gebracht. De uitleg en inrichting hiervan zijn gebaseerd op het Nieuwe Werken en kennen een grote variëteit aan werk-, vergader- en ontmoetingsplekken.
Het PDC Zwolle bestaat uit verschillende verdiepingen die ieder sterk gezoneerd zijn en ingedeeld met een gradueel verloop van van reuring en gezamenlijkheid tot rust en concentratie. Een goede oriëntatie en onderscheidende identiteiten voor de verschillende diensten komen onder meer voort uit het materiaalgebruik, de kleurstellingen en grafische elementen als geprinte screens.

vorige pagina
volgende pagina