Links klein
Engels Mail
Rechts klein

orthopedie olvg volop in gebruik

De door cepezedinterieur ontworpen orthopedie-afdeling van OLVG West is nu  volop in gebruik. De vernieuwing van de kliniek is gericht op efficiëntie, professionaliteit en een prettige beleving. De algemene zone, receptie en wachtruimte stralen een aangename rust uit door een overzichtelijke indeling, hoogwaardige materialen en een terughoudend kleurenpalet. De behandelkamers zijn helder en ruim opgezet; ze genieten een royale daglichttoetreding en zicht naar buiten. Bamboe beplanting op enige afstand van de gevel voorkomt straks, wanneer volgroeid, inkijk van buitenaf. De lounge op de vijfde etage maakt deel uit van het totale ontwerp en fungeert als wachtruimte voor de afdeling voor langlopende behandelingen.

Links klein
Rechts klein