Links klein
Engels Mail
Rechts klein

circulair paviljoen finalist duurzaamheidsprijs

Het 100% circulaire paviljoen Utrecht is een van de vier finalisten voor de Duurzaamheidsprijs 2017. cepezed ontwerpt, in opdracht van consortium R Creators, het 100% circulaire paviljoen Utrecht dat binnenkort naast Rijkskantoor De Knoop verrijst. In het paviljoen komt ruimte voor horeca en flexibele werkplekken. Afgelopen maanden hebben zich 45 projecten aangemeld voor de prijs waarna de jury tien projecten heeft genomineerd en nu vier finalisten heeft aangewezen. Na de zomer kan het publiek stemmen en wordt de publiekswinnaar als een jurystem in de einduitslag meegenomen. Tijdens de Dag van de Duurzaamheid op 10 oktober a.s. maakt de jury de uiteindelijke winnaar bekend.

De Duurzaamheidsprijs is een initiatief van de Provincie Utrecht en heeft dit jaar als thema circulaire economie. De provincie wil met de prijs vernieuwende oplossingen die bijdragen aan een duurzame toekomst van de provincie in de spotlights zetten. Meer lezen over De Duurzaamheidsprijs kan via de NMU.

Links klein
Rechts klein