vorige pagina
english zoeken route & contact
volgende pagina

genmab krijgt sleutel r&d center

Vorige week heeft Dura Vermeer het Genmab Research & Development Center opgeleverd en hierbij de sleutel overgedragen aan Genmab CEO Jan van de Winkel. Het door cepezed ontworpen onderzoeksgebouw gaat de afbouwfase in, waarbij het gebouw wordt voorzien van specifieke laboratoriuminstallaties en het door cepezedinterieur ontworpen interieur.

Het Genmab Research & Development Center is gelegen op het Utrecht Science Park en beslaat 11.250 m2. Het programma omvat onder meer kantoren, laboratoria, vergaderruimtes, ontmoetings- en concentratieplekken, een auditorium, café, restaurant en een ondergrondse parkeergarage en fietsenstalling. Het atrium, met een breedte van 16 meter, wordt overspannen door drie trapsgewijs gepositioneerde 'zwevende eilanden' die samen een spannend en dynamisch beeld creëren. De eilanden fungeren als verkeersroute tussen de twee beuken in combinatie met een ontmoetingsfunctie met zitplekken. De beelden tonen de situatie van voor de oplevering.

Genmab, van origine een Deens biotechnologiebedrijf, houdt zich in deze vestiging bezig met onderzoek naar en het werken aan de ontwikkeling van therapeutische antistoffen, met name voor de behandeling van kanker. Naar verwachting kunnen de medewerkers van Genmab eind 2017 het nieuwe gebouw betrekken.

vorige pagina
volgende pagina