vorige pagina
english zoeken route & contact
volgende pagina

in detail opgenomen in expositie modernism: in print

'Het werk van cepezed: in detail' (nai010 publishers, Rotterdam, 2013) is opgenomen in de recent geopende expositie Modernism: in print, onderdeel van de Bijzondere Collecties van de Universiteit van Amsterdam. Het boek is vormgegeven door Reynoud Homan en ontving in 2013 de prijs voor het best verzorgde boek. Homan werkt al lange tijd samen met cepezed en is betrokken bij de ontwikkeling van de huisstijl en vormgeving van specifieke publicaties.

De tentoonstelling is de eerste overzichtstentoonstelling over het modernisme in de Nederlandse grafische vormgeving en biedt een overzicht van het modernisme in de Nederlandse grafische vormgeving vanaf 1917, het jaar waarin De Stijl verscheen. in detail documenteert een groot aantal kenmerkende projecten en behandelt uitvoerig de verschillende aspecten van productontwikkeling, bouwproces en architectuur. 

Modernism: in print is tot 1 oktober 2017 te bezoeken. Informatie over de expositie is te vinden op de website van Bijzondere Collecties. in detail is beschikbaar in de boekenwinkel van Bijzondere Collecties.

vorige pagina
volgende pagina