Links klein
Engels Mail
Rechts klein

stem op circulair paviljoen the green house

Vanaf heden kan het publiek zijn voorkeurstem uitbrengen op een van de finalisten van de Duurzaamheidsprijs Utrecht 2017. Het door cepezed ontworpen circulaire paviljoen, The Green House, is een van de finalisten. Het 100% circulaire paviljoen verrijst binnenkort aan de Croeselaan naast Rijkskantoor De Knoop. The Green House zal door Albron catering als circulair restaurant en buurthuis geƫxploiteerd worden met een restaurant, een viertal zalen en The Urban Farm waar groenten en fruit worden verbouwd voor eigen gebruik. Een introductievideo is te bekijken via deze link.

Afgelopen maanden hebben zich 45 projecten aangemeld voor de prijs waarna de jury vier finalisten heeft aangewezen. De publiekswinnaar wordt als een jurystem in de einduitslag meegenomen. Tijdens de Dag van de Duurzaamheid op 10 oktober a.s. maakt de jury de uiteindelijke winnaar bekend. Meer informatie en het stemformulier zijn beschikbaar op de website van de NMU


Links klein
Rechts klein