Links klein
Engels Mail
Rechts klein

de resident ontvangt european award for steel structures

Het door cepezed ontworpen atrium van kantoorcomplex De Resident in Den Haag is vandaag tijdens een prijsceremonie in Kopenhagen onderscheiden met een European Award for Steel Structures. Het project werd door de jury verkozen als beste Nederlandse staalbouwproject gerealiseerd in 2017.

De Resident betreft een grootschalige renovatie van twee prominente kantoortorens in het centrum van Den Haag die in opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf geschikt zijn gemaakt voor het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport en het Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid. Het team met cepezed heeft de torens gemoderniseerd en cepezed heeft de tussenliggende doorgang tot prettige verblijfsruimte omgetoverd. Hiervoor zijn stalen frames geïnstalleerd die functioneren als  coulissen  en is een 40 meter lang stalen multifunctioneel 'meubel' geplaatst.

Links klein
Rechts klein