Links klein
Engels Mail
Rechts klein

cepezed ontwerpt sonion-kantoor

cepezed ontwerpt een nieuw kantoor voor Sonion, een mondiaal vooraanstaand ontwerper van oplossingen en miniatuurcomponenten voor hoortoestellen en geavanceerde akoestiek. Het gebouw wordt ontwikkeld door OVG Projectontwikkeling en gevestigd op De Beukenhorst-Zuid in Hoofddorp, direct nabij het plaatselijke treinstation. cepezed ontwerpt het gebouw voor gebruik door Sonion, maar houdt tevens rekening met andere toekomstige gebruikers. Het gebouw meet ruim 4.600 m2 en kent vier bouwlagen, waarvan er één half verdiept is ten behoeve van parkeren. De eerste bouwlaag boven het maaiveld bevat labs en researchfaciliteiten, de twee daarboven huisvesten kantoren rondom een licht en ruimtelijk atrium gericht op de naastgelegen Geniedijk en het landschap van de Haarlemmermeer. Langs de atriumvloer met onder meer de receptie en het bedrijfsrestaurant bevindt zich een groot dakterras.

Links klein
Rechts klein