vorige pagina
english zoeken route & contact
volgende pagina

zomerexcursie cepezed

Het centrum van Utrecht en Sciencepark Utrecht waren dit jaar de reisbestemmingen voor de jaarlijkse bureauexcursie van het gehele cepezed-team; inmiddels bestaande uit architectenbureau cepezed, cepezedinterieur, cepezedprojects en cepezedbouwteam.
Het nieuwe r&d-center van Genmab op het Sciencepark beet het spits af. Genmab is met vestigingen in de VS, Denemarken en Nederland een internationaal opererende hightech onderneming op gebied van kankeronderzoek en ontwikkeling van geneesmiddelen tegen kanker.
De tour vervolgde naar het stationsgebied van Utrecht waar cepezed in korte tijd drie projecten naast elkaar realiseerde: Rijkskantoor De Knoop, De Moreelsebrug en The Green House. De verleiding groot was om van het lekkere eten en de verse kruiden uit de kas in The Green House te willen snoepen, maar het gehele cepezed-team wachtte een heerlijke barbecue in Delft. Deze keer bij het Arsenaal Delft – ook een project van cepezed. Op het terras aan de kop van het monumentale Armamentarium werd ook het glas geheven op de start van cepezedbouwteam.

vorige pagina
volgende pagina