vorige pagina
english zoeken route & contact
volgende pagina

bouwviering lan

LAN Handling Technologies vierde vandaag een feestje. In aanwezigheid van de Tilburgse burgemeester Theo Weterings stond het bedrijf erbij stil dat de bouw van zijn gloednieuwe pand op industrieterrein Loven Noord inmiddels goed op weg is. De fundering is af en de staalconstructie vordert gestaag. Begin 2019 is het gebouw helemaal gereed. De nieuwbouw is ontworpen door cepezed en cepezedinterieur. De coördinatie en begeleiding van de uitvoering is geheel in handen van cepezedbouwteam.

LAN Handling Technologies is gespecialiseerd in het ontwerpen, assembleren en bedrijfsklaar maken van handling en verpakkingssystemen voor de agri en food. Momenteel is de Tilburgse vestiging van het wereldwijd opererende bedrijf nog gevestigd in twee huurpanden binnen de gemeente. Omdat het bedrijf de afgelopen tijd sterk is gegroeid, zijn die inmiddels te klein. De behoefte aan meer ruimte en de kans een eigen gebouw te ontwikkelen, greep de firma met beide handen aan om ook een aantal andere wensen te vervullen. Zo gaat het nieuwe onderkomen fijnere werkplekken bieden, sterk bijdragen aan de bedrijfsefficiëntie en wordt het een integraal onderdeel van de bedrijfsuitstraling. De nieuwbouw krijgt een open en transparant karakter. Dat bevordert korte communicatielijnen en meer direct contact tussen de ontwerpers op kantoor en de monteurs op de assemblagevloer. Ook is het nieuwe LAN helemaal voorbereid op flexibel en veranderlijk gebruik.

De open en laagdrempelige opzet is tevens een communicatiemiddel richting klanten, waaronder de marktleiders in food en agri, die vaak op bezoek komen. Alle medewerkers binnen LAN hebben direct klantcontact en de assemblagevloer functioneert zo gelijk als showroom voor de expertise van het bedrijf. Het nieuwe pand met 1.500 m2 kantoorruimte en 5.000 m2 hallen is daarnaast goed zichtbaar vanaf de Tilburgse ringweg en vormt zo ook voor langsrijdend verkeer een visitekaartje. 

vorige pagina
volgende pagina