vorige pagina
english zoeken route & contact
volgende pagina

cepezedinterieur ontwerpt nieuw contactcenter vodafone ziggo

Het nieuwe Vodafone Ziggo contactcenter te Nijmegen is in gebruik genomen. Naar ontwerp van cepezedinterieur zijn ruim 260 werkplekken op 2980 m² (nvo) gerealiseerd in het bedrijfsverzamelgebouw 52degrees. cepezedinterieur zette in het ontwerp in op het creëren van twee verschillende belevingswerelden die samen een harmonieus contrast vormen. Een levendig en dynamisch hart, de social hub; en een omringende rustige, ingetogen werkomgeving. De twee domeinen worden helder begrensd door een lichthouten schil die van meer open naar gesloten transformeert en waarin onder meer de garderobe, pantry, kastruimten en zitnissen zijn geïntegreerd. In het project had circulariteit en de keuze voor duurzame materialen een belangrijke rol. Zo bestaat de inrichting van de vergader- en werkplekken grotendeels uit hergebruikt en refurbished second life kantoormeubilair.

vorige pagina
volgende pagina