vorige pagina
english zoeken route & contact
volgende pagina

we're hiring!

cepezed is een architectenbureau met een brede portefeuille in zowel binnen- als buitenland en ontwerpt spraakmakende, duurzame projecten als Rijkskantoor De Knoop, The Green House, Tijdelijke Rechtbank Amsterdam en de Nieuwe Pier op Schiphol, maar werkt bijvoorbeeld ook aan state-of-the-art laboratoria en onderwijsgebouwen. Het bureau heeft veel aandacht voor een hoge verblijfskwaliteit en langdurig, flexibel gebruiksgemak. Techniek, interactie en esthetiek zijn binnen de doordachte en uiterst bouwbare ontwerpen volledig geïntegreerd. Ook hebben we veel kennis in huis: cepezed beschikt voor ieder deel van het ontwerp over interne specialisten en heeft daarnaast eigen afdelingen en zusterbedrijven voor interieur, projectontwikkeling en bouwmanagement.

cepezed bestaat inmiddels uit ruim 75 mensen en is nog altijd groeiende. Wij zijn daarom per direct op zoek naar de onderstaande functies. Voor ieder daarvan bieden we een veelzijdige baan binnen een creatieve, dynamische en samenwerkingsgerichte bedrijfscultuur met veel ruimte tot groei en ontplooiing. Er heerst geen sterke hiërarchie; iedereen is aanspreekbaar en benaderbaar. Voor de medewerkers zijn er verschillende interne trainings- en ontwikkelingsprogramma’s. We bieden goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris conform de architecten-cao. 


Voor de afdeling architectuur en het bouwteam zijn wij op zoek naar:

- een BIM-manager

- startende / ervaren ontwerpers-architecten

- junior / senior bouwprojectmanagers

- stagiaires 

Kijk op onze vacaturepagina om de functies te bekijken en stuur bij interesse je CV, motivatie en beknopte portfolio naar post@cepezed.nl en wie weet tot snel in Delft! 

vorige pagina
volgende pagina