vorige pagina
english zoeken route & contact
volgende pagina

terugblik event discover@cepezed

Een aantal korte visionaire talks, de lancering van een nieuwe cepezed-publicatie, een expositie in ons nieuwe Bouwdeel D(emontabel) en een spetterende borrel waarop nog lang werd nagepraat. Daaruit bestond afgelopen vrijdag het event discover@cepezed. Ruim 75 partners en relaties kregen hierop een kijkje in onze circulaire keuken.

mijlpalen
De feestelijke bijeenkomst vond plaats naar aanleiding van een aantal gecombineerde mijlpalen. Zo werkt cepezed inmiddels vijf jaar vanuit zijn locatie aan de Ezelsveldlaan, bestaat ontwikkelaar cepezedprojects tien jaar en hebben de coördinatoren van cepezedbouwteam recent hun eerste grote project opgeleverd: Lan Handling Technologies. Op ons eigen terrein voltooien zij momenteel bovendien het circulaire Bouwdeel D(emontabel), terwijl de columns die cepezed-partner Ronald Schleurholts schreef voor bouwvakblad Cobouw zijn gebundeld in een mooi vormgegeven leporello.  

professionalisering
De bijeenkomst werd bezocht door een gemêleerd gezelschap van opdrachtgevers, ontwerppartners, bouwpartners, adviseurs, journalisten et cetera. Centraal stond cepezed’s voortdurende streven naar innovatie en naar de verduurzaming, flexibilisering en professionalisering van de bouw.  

vorige pagina
volgende pagina