menu sluiten

over cepezed 

cepezed ontwikkelt, ontwerpt en realiseert al sinds 1973 gebouwen die zowel modern als tijdloos zijn. Het bureau heeft een brede portefeuille, die zich uitstrekt van gebouwen voor wonen en werken tot projecten voor zorg en ontspannen. Ook ontwerpen we aan infrastructuur en bouwproducten.

Vanuit een historisch pand in Delft werkt cepezed aan de ontwikkeling, het ontwerp en de realisatie van een groot scala bouwprojecten. In opdracht en op eigen initiatief. Per zelfstandige discipline of integraal met meerdere expertises samen.

Onze gebouwen zijn fijn om in te zijn. Ze ademen lucht en ruimte en zijn gezond. Mensen voelen zich er zowel vrij als geborgen in. Een grote mate van flexibiliteit maakt ze steeds weer anders te gebruiken. Daarnaast zijn ze verrassend: de opzet en indeling is vaak net even anders dan die van anderen.

duurzaamheid

Ze komen ook anders tot stand, met een minimum aan materialen die bovendien geprefabriceerd zijn en droog geassembleerd worden. cepezed is superefficiënt en haalt het maximale uit de beschikbare middelen. We gaan economisch en vindingrijk om met bronnen; van manuren en materialen tot ruimte en financiën.

Duurzaamheid komt niet alleen voort uit genoemde circulariteit, flexibiliteit en efficiëntie in materiaalgebruik. Ook bijvoorbeeld natuurinclusiviteit en doordachte energie- en installatieconcepten dragen hieraan bij.

Qua inpassing van onze gebouwen zijn we ook omgevingsbewust. Als het gaat om de uitstraling en de ruimte die ze innemen, maken gebouwen immers net zo goed deel uit van de wereld eromheen.

organisatie

cepezed werkt met een groot team architecten, bouwtechnologen en ingenieurs en met de bedrijfsonderdelen cepezedprojects voor de ontwikkeling, cepezedbouwteam voor de realisatie en cepezedinterieur voor de binnenwereld van gebouwen.

team  

De totstandkoming van onze gebouwen vraagt om veel kennis, kunde, capaciteit en vakbekwaamheid. Met een groot team ontwikkelaars, architecten, technologen, ingenieurs, interieurarchitecten, bouwcoördinatoren én een ondersteunende staf hebben we alles in huis wat nodig is.

team

publicaties  

Informatief, rijk geïllustreerd en met een prijswinnende vormgeving verzorgt cepezed met regelmaat publicaties over het eigen werk. Vaak in nauwe samenwerking met uitgeverij voor architectuur, design en kunst nai010, maar ook volledig in eigen beheer.

publicaties

columns  

Van opdrachtgevers tot architectuurprijzen, van daglichttoepassingen tot vakjargon en van kwaliteitsstreven tot illustere types in de alledaagse bouwpraktijk. cepezed-partner Ronald Schleurholts bespreekt allerhande thema’s in de prikkelende columns die hij schrijft in bouwkrant Cobouw.

columns

prijzen & nominaties  

Circulariteit, duurzaamheid, daglicht, ruimtelijke kwaliteit, bouwtechniek, technische innovatie, bijzondere glas- en staaltoepassingen, vooruitstrevende bouwfysica, stimulerende omgevingen, verfraaiing van het stadsbeeld, entrepreneurschap. cepezed en zijn gebouwen zijn op een brede reeks thema’s geprezen en onderscheiden.

prijzen & nominaties

Onze klanten