menu sluiten

Rev'it sport Hoofdkantoor 

REV’IT SPORT is een merk op het gebied van innovatieve motorkleding. Vanwege de groei die het trendsettende bedrijf doormaakte, was REV'IT op zoek naar een nieuw hoofdkantoor. cepezed verkreeg de opdracht voor het nieuwbouwontwerp met onder meer een showroom, designcenter en centraal magazijn in Oss.

  • opdrachtgever(s)
  • Rev'it sport
  • locatie
  • Oss
  • gebruiker(s)
  • Rev'it sport
  • expertise(s)
  • cepezed
cepezed
cepezed

Open en verbonden  

Het nieuwe pand in Oss bestaat uit twee langgerekte bouwstroken met deels volglazen puien in een diepzwart kader, die gekoppeld zijn door een centrale lichtstraat. Naast de genoemde lichtstraat heef het pand ook twee videstroken langs de transparante gevels. De drie open zones bevatten loopbruggen en ontmoetings- en vergaderingseilanden. Ze verbinden hierdoor alle verdiepingen.

Het magazijn heeft het leeuwendeel van het bouwvolume. Daarvoor liggen de expeditiezone en de werkplaatsen. In de kop van het gebouw zijn de representatieve functies: de hoofdentree, de showroom en het restaurant op de begane grond, de creatieve afdelingen op de eerste verdieping en daarboven de ondersteunende kantoren.

Open en verbonden

Naadloze aansluiting op het DNA van REV'IT  

Bouwkundig bestaan de twee beuken van het gebouw uit een stalen hoofddraagconstructie, ingevuld met betonnen TT-vloerdelen. De beukmaat van 16,2 meter wordt zo in een keer overspannen. Dit creëert vrij indeelbare vloervelden.

De TT-vloeren hebben een stoere grafische uitstraling, waar alle verdere invullingen op zijn gemaatvoerd. De look-and-feel van het nieuwe hoofdkantoor sluit naadloos aan bij het DNA van REV’IT!: innovatief, stoer, ontworpen tot het laatste schroefje en teruggebracht tot de essentie. De architectuur en het interieurontwerp kenmerken zich dan ook door minimaal materiaalgebruik, zorgvuldige detaillering en een hoogwaardige afwerking.

Naadloze aansluiting op het DNA van REV'IT
cepezed
cepezed

Kijkje in de keuken  

In de entreehal is de servicebalie te vinden, die in de lichtstraat als een driedimensionale loper vloeiend overgaat in de lui oplopende hoofdtrap. Elke verdieping heeft een ontmoetingsplein met integraal ontworpen pantry.

De open vides zorgen voor lange zichtlijnen en fysieke koppelingen, om zo bij te dragen aan een goede oriëntatie voor bezoekers en interactie tussen de medewerkers. Het doorzicht vanuit de showroom naar het testlaboratorium geeft gasten een kijkje in de keuken van REV’IT SPORT.

Kijkje in de keuken
cepezed

partners

  • opdrachtgever: rev'it sport
  • constructies: aveco de bondt
  • installaties: k+ adviesgroep
  • bouwfysica & duurzaamheid: k+ adviesgroep
  • hoofdaannemer: bouwbedrijf berghege
klik om door te gaan