menu sluiten

Eldrich Piqué, architect 

Eldrich werkt sinds 2021 bij cepezed. Hij is een energieke teamspeler, die zijn gedegen kennis van de bouwpraktijk op inspirerende wijze inbrengt bij het ontwerpen. Eldrich is nauwgezet, flexibel en enorm gevat.

Eldrich rondde zijn studie aan de Academie van Bouwkunst af met een ontwerp voor een Surinaams literair museum in Amsterdam. Door zijn multiculturele opvoeding weet Eldrich goed hoe hij zich moet bewegen in verschillende omgevingen. Die eigenschap combineert hij in zijn rol als projectleider met een vanzelfsprekend empathische vermogen en een doelgerichte houding.

Dat er bij cepezed met architecten, bouwtechnologen en ingenieurs gewerkt wordt, spreekt Eldrich aan. Hij voelt zich thuis in de mix van disciplines. ‘Met cepezedinterieur, cepezedbouwteam en cepezedprojects heeft cepezed een unieke hoeveelheid kennis in huis. En daardoor kun je ook een vollediger pakket aanbieden.’ Het verdiept en verbreedt zijn zoektocht naar het ontwerpen en bouwen van logische en superefficiënte gebouwen.

Eldrich is trots op zijn toevoegingen aan het zorgcentrum de PI in Scheveningen en de VU AB-vleugel. De PI was het eerste project waaraan hij van start tot eind werkte. ‘Het gebouw is echt vanuit het cepezed-DNA ontworpen en uitgevoerd.’ Wat hem het meest aanspreekt aan het VU-project, is de kwaliteitsbescherming tijdens de grote hoeveelheid hergebruik en de ambitie rond circulariteit. ‘Omdat hergebruik in de toekomst steeds bepalender zal worden, kun je dit zien als een pilotproject. Dat maakt het extra bijzonder.’