menu sluiten

gero rutten, architect 

Gero werkt sinds 2017 bij cepezed. Met een flinke dosis ervaring draagt hij punctueel en prettig eigenzinnig bij aan de technische kant van onze ontwerpen.

Gero doorliep na de HTS Bouwkunde in Tilburg de Technische Universiteit in Delft, waar hij met lof afstudeerde. Hij bouwde een solide professionele carrière op bij Koen van Velsen Architecten, waar hij 31 jaar werkte. Een van de imposante en prijswinnende ontwerpen waar hij aan bijdroeg is de ov-terminal van Breda, waar de ov-functie is gecombineerd met kantoren en woningen. Bij Koen van Velsen was Gero projectleider van de bouwvoorbereidingsfase en uitvoeringsfase.

Wat hij aan cepezed waardeert, is de efficiënte, rationele en technische denkwijze. Hij kan bij ons uit de voeten met zijn voorliefde voor en doorwrochte kennis van de technische kant van architectuur.

Gero heeft zich bewezen als een gedreven, accurate en doortastende architect. Hij weet alles van de kleine details en houdt overzicht over het grote geheel - zowel het ontwerp als het team. Onder meer vanuit zijn rol in het TECK-team zet Gero zijn kwaliteiten ook met verve in bij het coachen en ondersteunen van projectleiders.