menu sluiten

hans cool, architect 

Hans werkt sinds 2000 bij cepezed. Hij is altijd op zoek naar een naar een ontwerp dat meerdere problemen tegelijk oplost. Hierbij neemt hij geen genoegen met de eerste de beste oplossing die zich aandient, maar kijkt hij graag verder.

Hans heeft Bouwkunde aan de Technische Universiteit Delft gestudeerd en daar twee afstudeerrichtingen gevolgd: Architectuur & Bouwtechniek en Interieur.

Verfijnd detailleren en het continu bedenken van nieuwe oplossingen past zowel bij cepezed als bij Hans. Met een voorliefde voor het ontwerpen van specifieke oplossingen waar veel innovatie en techniek in zit, geldt het Jinso-paviljoen als een bijzonder project voor hem. Dat het qua formaat een bescheiden opdracht is geweest, doet er weinig toe. Het gaat om het uiteindelijke resultaat, waarbij het oorspronkelijke gebouw op vernuftige wijze uitgebreid is.

Ook het busstation in Tilburg is een bijzonder project waar Hans met veel plezier op terugkijkt; het heeft schwung en is ontworpen met veel aandacht voor een integrale en elementaire opzet.