menu sluiten

job van den heuvel, architect & tendermanager 

is sinds 2015 als tendermanager bij cepezed verantwoordelijk voor de acquisitietrajecten. Zijn focus ligt daarmee op de vroege ontwerpfase, een fase die hem aanspreekt vanwege het integrale en conceptuele karakter.

Job stuurt een enthousiast team aan van 12 personen. Te midden van de dynamiek die nu eenmaal bij het ‘tenderen’ komt kijken, werken zij aan ontwerpen voor duurzame, adaptieve, ruimtelijke en logische gebouwen. Als het even kan is de ontwerpaanpak circulair.

De focus op circulariteit nam toe na de bouw van de Tijdelijke Rechtbank Amsterdam (2015-2021). Job werkte na het winnen van de tender tot en met de afronding van het definitief ontwerp aan dit demontabele ontwerp, dat onder meer de Gouden AAP en de Nationale Duurzaamheidsprijs Staal won. Ook bij de nieuwe A Pier op Schiphol was Job – na het winnen van een internationale competitie – tot eind DO als ontwerper betrokken. Dit was een complexe opgave, die werd ontworpen in nauwe samenwerking met alle stakeholders.

Job haalde zijn bachelor architectuur aan de Hogeschool van Amsterdam. In 2013 studeerde hij met eervolle vermelding af aan de TU Delft. Zijn afstudeerproject werd genomineerd voor de Archiprix en won de Studentenstaalprijs 2013. In 2009 liep hij stage bij cepezed, gevolgd door een driejarige werkstudentperiode. In 2013, meteen na het behalen van zijn master, trad hij voltijds in dienst.

Naast het tenderteam heeft Job een inhoudelijk aansturende rol binnen de afdeling business development, het pr- en communicatieteam en de visualisatieafdeling.