Links klein
Engels Mail
Rechts klein

vacatures

cepezed is een architectenbureau met een brede portefeuille dat spraakmakende projecten ontwerpt als Rijkskantoor De Knoop in Utrecht, het Collectiecentrum Nederland (CCNL) in Amersfoort en de nieuwe Pier A op Schiphol, maar bijvoorbeeld ook werkt aan innovatieve woningbouw. Het bureau heeft veel aandacht voor een hoge verblijfskwaliteit en langdurig, flexibel gebruiksgemak. Techniek en esthetiek zijn binnen de doordachte en uiterst bouwbare ontwerpen volledig geïntegreerd.

cepezed bestaat inmiddels uit ruim 65 mensen en is nog altijd groeiende. Wij zijn daarom op zoek naar ontwerpers-architecten met een opleiding TU Bouwkunde (architectuur of bouwtechniek) dan wel Academie van Bouwkunst en twee tot vijf jaar werkervaring. We zoeken mensen die affiniteit hebben met integraal ontwerpen, zorgvuldig detailleren en industriële bouwmethoden alsook een gedegen kennis hebben van bouwtechniek en –regelgeving. Ruime ervaring met Revit is een must, ervaring met presentatiesoftware als Sketchup, Photoshop en Indesign is een pré. Reacties met portfolio ontvangen we graag via


cepezed is ook op zoek naar:

stagiair(e)s architectuur
Voor de periode vanaf februari 2018 heeft cepezed plek voor een aantal stagiair(e)s. Voorkomende werkzaamheden, afhankelijk van het project en de projectfasen, zijn:
    • deelstudies en -ontwerpen
    • technische uitwerkingen
    • visualisaties maken
    • presentaties maken
Profiel:
    • afgeronde bachelor TU Bouwkunde afstudeerrichting architectuur of bouwtechniek, of HBO opleiding Academie van Bouwkunst
    • affiniteit met integraal ontwerpen en zorgvuldig detailleren
    • beheersing van Photoshop, InDesign en SketchUp
    • beheersing van Revit en/of Autocad is een vereiste
    • 6 maanden beschikbaar
Stuur je CV, portfolio en motivatiebrief naar
Sollicitaties zonder portfolio worden niet in behandeling genomen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.
_______________________________________________________________________________
stagiair(e) interieurarchitectuur
cepezedinterieur heeft plek voor een stagiair(e). Op de vacaturepagina van cepezedinterieur staat alle informatie over de functie en hoe te solliciteren.
_______________________________________________________________________________


Links klein
Rechts klein