Links klein
Engels Zoeken Mail
Rechts klein

vrt studios, belgië

Het ontwerp van cepezed is gebaseerd op een driedeling: de multifunctionele ruimte, de studio's samen met redactielokalen, en de ondersteunende functies. De multifunctionele ruimte vormt de spil van het gebouw en fungeert als toegangszone en ontmoetingsplek voor bezoekers en medewerkers. Alle andere ruimtes zijn er visueel of fysiek mee verbonden. In dit volume hangen twee losse studio's die via een groot venster ook van buitenaf zichtbaar zijn. Door van de multifunctionele ruimte een soort huiskamer te maken, een ruimte voor informele contacten en toevallige ontmoetingen, vertaalt ze perfect de ongedwongen sfeer van Radio2. Eventuele wijzigingen in de huisstijl zijn eenvoudig door te voeren aangezien aanpasbare materialen worden gebruikt. Met het oog op de duurzaamheid van het gebouw wordt een beperkt aantal duurzame en eenvoudig te onderhouden materialen gebruikt.De modulaire opbouw, met vooraf geteste geprefabriceerde en herbruikbare elementen, biedt - afgezien van een korte realisatietijd - naar de toekomst toe talrijke voordelen: elk element is gemakkelijk te vervangen of te herstellen en het gebouw is eenvoudig aan te passen en volledig demontabel.
belgie

Links klein
Rechts klein