vorige pagina
english zoeken route & contact
volgende pagina

projectmatige prefab wastafel module

Op gebouwniveau zoekt cepezed naar het clusteren van faciliteiten en bijzondere voorzieningen in zones of bouwelementen. Voor sanitaire groepen resulteert dit veelal in geïntegreerde wastafel elementen in goed te monoliet en waterdicht te verwerken materialen als corian, getacore of himacs.

Wastafel, kranen, verlichting, zeep- en papierdispensers, afvalbakjes – alles wordt samengebracht in een zorgvuldig ontworpen en helder georganiseerd meubel.

In kantoorgebouw westraven zijn er letterlijk ‘wastafels’ ontworpen in de grotere toiletgroepen op de begane grond, terwijl op de verdiepingen ‘meubels’ ontworpen zijn met aan de ene zijde toilet en aan de andere zijde wastafel, spiegels en afvalbak.

In herenhuis den haag is een wastafelunit ontworpen in corian die voortkomt uit een badkamer en douchevloer uit hetzelfde materiaal. Ook een spiegelkast met Led verlichting is onderdeel van het L vormige corian meubel.

In de nieuwe huisvesting van cepezed aan de ezelsveldlaan zijn vrij van de wand hangende plateaus ontworpen met handdoekdispenser en afvalbak. De verdiepte onderbak bevat de afvoer, prullenbak en papiervoorraad.

Voor het Regiogaal Topklinisch interventiecentrum van het MCA wordt samen met marktpartijen een wastafelwandmodule ontwikkeld, voldoend aan alle functionele en medische hygiëne eisen. Deze componenten zijn soms onderdeel van de prefab badkamers, maar kunnen ook zelfstandig voorkomen in het ziekenhuis.

vorige pagina
volgende pagina