menu sluiten

cepezedinterieur 

ontwerpt de binnenwereld van gebouwen. Of die nu van cepezed zijn of van een andere architect. Met een groot invoelend vermogen, een hoog niveau van technische uit- en afwerking en met veel comfort en inzichtelijkheid.

cepezedinterieur werkt zowel met de architecten van cepezed als in zelfstandige opdrachten. Of het nu gaat om woningen, kantoren, scholen, zorginstellingen, leisure- en cultuurprojecten of bijvoorbeeld de nieuwe pier op Schiphol: we maken fijne, comfortabele en inzichtelijke ontwerpen. Of geven gedegen adviezen op het gebied van indeling en inrichting.

gebruik en beleving centraal

We hebben een integrale benadering die de kansen en kwaliteiten van gebouwen samenbrengen met de identiteit en behoeften van de opdrachtgever en gebruikers. Esthetiek, techniek en afwerking zijn hierin onderdeel van een totaalconcept. Met veel ruimte voor ambiance en een minimum aan visuele ruis. Aan de basis ligt steeds een sterke structuur waarin iedere functie zijn eigen duidelijke plek heeft. Bijzondere elementen die die structuur juist doorbreken, geven extra cachet en identiteit. Veel aandacht besteden we aan de verhouding tussen openheid en beschutting. Een goed interieur biedt tenslotte zowel lucht en ruimte als een veilig en vertrouwd gevoel.

stimulerende kwaliteiten

We hebben veel ervaring met zowel traditionele als moderne werkplekconcepten. Ook besteden we veel aandacht aan ontmoeten en interactie in gebouwen. Onze omgevingen zijn mede daarom veelgeprezen om hun stimulerende kwaliteiten. We combineren de cepezed-methodiek van innovatie en prefabricage met onze liefde voor ambachtelijkheid, verfijning en gelaagdheid. Onze aandacht voor fijne omgevingen is zicht- en tastbaar in de uiteenlopende vormen, materialen en kleuren die we gebruiken.

Neem contact op met cepezedinterieur via post@cepezedinterieur.nl
of +31 15 215 0000.

cepezedinterieur heeft ook regelmatig vacatures.

team

det van oers

interieurarchitect

evelyne lankhorst

interieurarchitect

Franka te Lintel Hekkert

interieurarchitect

leo krommenhoek

interieurmodelleur

mark bruin

architect & meubelmaker

Larissa Hageman

interieurontwerper