menu sluiten

cepezedprojects 

(her)ontwikkelt woningen, bedrijfsgebouwen, kantoren en leisureprojecten. Zowel risicodragend als in de rol van gedelegeerd ontwikkelaar. Altijd met aandacht voor kwaliteit, circulariteit en commercieel interessante duurzaamheidsconcepten. Ook verlenen we een breed pakket aan management- en adviesdiensten op het vlak van gebouw- en gebiedsontwikkeling.

cepezedprojects streeft met zijn ontwikkelprojecten naar maximale waarde voor alle partijen, van de opdrachtgever tot de gebruiker en belegger. Wij werken voortdurend nieuwe strategieën uit om de projectwaarde in iedere processtap te optimaliseren. Zo besteden we veel aandacht aan de stedenbouwkundige en architectonische kwaliteit. En ontwikkelen we nieuwe businessmodellen, financieringsmogelijkheden, samenwerkingsverbanden en contractvormen.

gebouw als product

We denken goed na over de manieren waarop gebouwen te gebruiken zijn, nu en in de toekomst. We ontwikkelen innovatieve technische oplossingen voor adaptiviteit en zijn daarmee ook nauw betrokken de daadwerkelijke realisatie van gebouwen. We kijken goed naar de toegepaste materialen en bouwmethodiek, die verandering en hergebruik ondersteunen. Een ‘gebouw als product’, dat is uitgedacht als bouwpakket oftewel een kit-of-parts, biedt ruime mogelijkheden voor groei, krimp of zelfs herplaatsing op een heel andere plek dan oorspronkelijk.

aandacht voor duurzaamheid

Onze aandacht voor circulariteit en duurzaamheid is zowel economisch als ecologisch. Zo sturen we ook op een lage MPG-waarde, een indicator voor de milieuprestatie die de komende jaren steeds belangrijker gaat worden.

voorbij het gebouwontwerp

cepezedprojects werkt ontwerpgestuurd, waarbij het ontwerpaspect veel verder gaat dan alleen het gebouwontwerp. We doorlopen niet alleen integrale ontwikkeltrajecten, maar helpen ook met diensten als huisvestingstrategieën, financieringstrajecten, bestemmingswijzigingen, stakeholdermanagement en verificatie- en validatiemethodieken.

Neem contact op met cepezedprojects via post@cepezedprojects.nl
of +31 15 215 0999.

cepezedprojects heeft ook regelmatig vacatures.

team

menno rubbens

projectontwikkelaar & directeur

michael van der gaag

projectontwikkelaar

Oliver Martens

projectontwikkelaar zzp