vorige pagina
english zoeken route & contact
volgende pagina

opening innovation centre danone nutricia

Op het Science Park in Utrecht is gisteren in bijzijn van minister Kamp van Economische Zaken het door cepezed ontworpen nieuwe onderzoekscentrum voor Danone-Nutricia geopend. 

Na een spektakel met veel muziek en dans verrichtte CEO Frank Riboud de openingshandeling, waarbij in één van de atria van het gebouw een groot doek met de naam en het logo van (Danone) Nutricia Research werd neergelaten. 

In het nieuwe centrum concentreert het voedingsconcern het internationale onderzoek naar medische en babyvoeding. Er gaan minimaal 400 mensen werken. Eén van de redenen voor vestiging in Nederland is de innovatiekennis die hier aanwezig is en momenteel een belangrijke katalysator voor buitenlandse investeringen in de kennisintensieve onderzoekssectoren vormt.

cepezed heeft hierbij een flink aandeel in de huisvesting van onderzoeksbedrijvigheid. Zo leverde het eerder dit jaar de nieuwbouw voor het Centre for Human Drug Research in Leiden op, gaat binnenkort de bouw van het KWR Watercycle Research Institute in Nieuwegein van start en ontwerpt het bureau eveneens nieuwe laboratoria voor de DSM-locatie Delft.    
vorige pagina
volgende pagina