vorige pagina
english zoeken route & contact
volgende pagina

booosting-jubileum beurs van berlage

Booosting, het platform voor koplopers in bouwinnovatie, bestaat 25 jaar. De stichtichg viert dit met een bijeenkomst op 11 december 2013 (11-12-’13) in de Beurs van Berlage in Amsterdam. cepezed is al   Boosting-lid sinds het allereerste uur. Ook is de huidige voorzitter, bouwtechnoloog  Joost Heijnis, afkomstig uit de cepezed-gelederen. cepezed is dan ook zeker aanwezig bij de viering van het zilveren jubileum! 

Sprekers uit diverse hoeken en lagen van de bouwkolom spreken die dag onder meer over de betekenis voor de branche van de huidige maatschappelijke ontwikkelingen. Zo behandelt SP-Tweedekamerlid Paulus Jansen de onderlinge verwachtingen tussen bouwers en overheid, gaat Guus Berkhout van Triodos Bank in op de financiering van nieuwe initiatieven, neemt Peter Boelhouwer van de TU Delft de laatste trends in woningbouw door en bespreekt Eric-Jan de Rooij van Lingotto de projectontwikkeling nieuwe stijl. Ook presenteert Booosting Glimpses of the future, een boek met essays over de bouwtoekomst geschreven door aangeslotenen. Vanzelfsprekend is er traditiegetrouw ook veel ruimte voor discussie, ideeën en versnaperingen.

Veel deelnemers hebben zich al van een plaatsje bij het evenement verzekerd, maar er zijn nog kaarten beschikbaar. Aanmelden kan via de site van Booosting. 

vorige pagina
volgende pagina