vorige pagina
english zoeken route & contact
volgende pagina

in detail bij best verzorgde boeken 2013

in detail, de laatste publicatie in de reeks het werk van cepezed, is door Stichting De Best Verzorgde Boeken gekozen als één van de best verzorgde boeken van 2013. 

Geheel uitgegeven in krachtig zwart-wit gaat de publicatie met  behulp van foto's, tekeningen en uitgebreide beschrijvingen diepgaand in op het architectonisch detail, dat cepezed ziet als essentieel onderdeel van ieder ontwerp en het detailleren daarmee als integraal onderdeel van het ontwerpproces. Het bureau streeft naar heldere, doordachte en visueel aantrekkelijke details die nauw samenhangen met het totaalconcept van gebouwen. Het door Reynoud Homan en Robbert Zweegman vormgegeven boek in detail is opgezet en uitgewerkt met eenzelfde streven. Selectie bij de Best Verzorgde Boeken is een prachtige bevestiging dat in deze ambitie is geslaagd.

De Best Verzorgde Boeken van 2013 zijn later dit jaar te bewonderen op verschillende internationale tentoonstellingen, waaronder in het Stedelijk Museum Amsterdam. Ook verschijnt een catalogus over de selectie.
vorige pagina
volgende pagina