vorige pagina
english zoeken route & contact
volgende pagina

rondleidingen de resident en graafschap college

De cepezed-projecten De Resident in Den Haag en het Graafschap College te Doetinchem zijn aanstaande zaterdag geopend voor het publiek. De projecten staan op het programma van respectievelijk Dag van de Architectuur en Dag van de Bouw.

De Resident huisvest de ministeries van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en van Volksgezondheid,  Welzijn en Sport in één gebouwcomplex dat in 2015 naar ontwerp van cepezed een grootschalige renovatie onderging. Daarbij werd het voormalige Parnassusplein, een enigszins unheimische buitenruimte, omgevormd tot een overdekt atrium. Het hoge, met daglicht overgoten nieuwe atrium vormt een representatieve, publiekstoegankelijke entree tussen de twee gebouwen. Deze zaterdag zijn echter ook de gewoonlijk niet-publieke ministeriële kantoorvleugels, met het interieurontwerp door Hofman Dujardin, voor iedereen te bezichtigen. Voor meer informatie zie: rondleiding De Resident.

Het Graafschap College in Doetinchem, dat de opleidingen Sport & Bewegen en Veiligheid & Vakmanschap gaat huisvesten, nadert zijn voltooiing. Nu in de afrondende fase van de bouw kan het project nog net deelnemen aan het programma van de Dag van de Bouw. De opdrachtgever en de betrokken bouwers en adviseurs houden open huis tussen 10.00 en 16.00 op Sportpark Zuid te Doetincehm. Er zijn medewerkers van architectenbureau cepezed, de KlaassenGroep (hoofdaannemer), Pola (installateur), en Metadecor (gevelbouw) aanwezig om uw vragen over het ontwerp en de bouw te beantwoorden. Tevens zijn er leerlingen van het Opleidingsbedrijf Doetinchem om de kinderen kennis te laten maken met de bouw door vliegtuigjes te maken van hout. Meer informatie vindt u op de site van de Klaassen Groep.

Tevens geeft cepezed-architect Ruben Molenwijk op de Dag van de Architectuur in Utrecht een presentatie over het circulaire concept van The Green House en Rijkskantoor De Knoop. Zie daarvoor circulaire projecten cepezed. 

vorige pagina
volgende pagina