vorige pagina
english zoeken route & contact
volgende pagina

partners

ir. Jan Pesman (Utrecht, 1951) studeerde bouwkunde aan de Technische Universiteit in Delft en was in 1973 één van de oprichters van cepezed. In 1971 was hij mede-initiatiefnemer van het tijdschrift voor wetenschappelijk amusement Utopia, waaraan hij tot 1977 als redacteur en vormgever verbonden bleef. Ook van het nog altijd bestaande tijdschrift voor vormgeving Items was Pesman mede-initiator. Van 1983 tot 1992 zetelde hij in de redactie. Gedurende het studiejaar 1994-1995 was Jan Pesman hoofddocent aan de Academie van Bouwkunst te Rotterdam. In de periode 2010-2014 was hij voorzitter van de vakafdeling Bouw van het Koninklijk Instituut van Ingenieurs KIVI NIRIA. In 2018 werd hij door de vakjury van ondernemingsplatform Delft Verbindt uitgeroepen tot Delftse Ondernemer van het Jaar. Naast zijn vele activiteiten als architect en ruimtelijk ontwerper geeft hij lezingen in binnen- en buitenland.

ir. Ronald Schleurholts (Roden,1972) studeerde bouwkunde aan de Technische Universiteit in Delft, waarbij hij zich zowel op architectuur, bouwmethodiek als interieur richtte. Tijdens zijn studie nog werkte hij enige tijd bij de architectenbureaus Claus & Kaan en Koen van Velsen. Sinds 1999 is hij werkzaam bij cepezed, waar hij begin 2005 is toegetreden als partner en lid van de directie. In 2009 verkozen het European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies en het Chicago Atheneum Schleurholts tot één van de veertig meest invloedrijkste opkomende Europese architecten van onder de veertig jaar. Tussen 2010 en 2015 was hij bestuurslid van de Bond van Nederlandse Architecten (BNA) en tussen 2011 en 2015 voorzitter van de Stichting Living Daylights. In 2019 werd hij geselecteerd voor de ABN AMRO Duurzame 50, een jaarlijkse inventarisatie van koplopers in duurzaamheid binnen de Nederlandse bouw- en vastgoedsector. Daarnaast geeft hij in binnen- en buitenland lezingen over duurzaam en integraal ontwerpen.

ir. Paddy Sieuwerts (Den Haag, 1977) studeerde architectuur aan het Rotterdams Instituut voor Bouwkunde Architectuur Civiele Techniek & Stedenbouw en bouwkunde aan de Technische Universiteit Delft. Al vanaf vóór zijn afstuderen in 2003 was hij werkzaam bij verschillende architectenbureaus, waaronder cepezed en Atelier Kempe Thill in Rotterdam. Bij cepezeds zusterbedrijf Bouwteam werkte hij daarnaast aan een reeks industrieel ontworpen distributiecentra. In 2004 sloot hij zich definitief weer aan bij cepezed en ontwikkelde zich onder meer tot specialist op het gebied van ramingen, samenwerkingsvormen, contracten en grootschalige utiliteitsbouw, waaronder (lab)gebouwen voor wetenschappelijk onderzoek. Sieuwerts maakte daarnaast jarenlang deel uit van cepezeds managementteam. In 2015 werd hij partner binnen het bureau. Sinds begin 2019 maakt hij deel uit van de BNA-ledenraad. 

vorige pagina
volgende pagina