vorige pagina
english zoeken route & contact
volgende pagina

cepezed ontwerpt kaaidistrict complex

cepezed ontwerpt in Aalst (België) een multifunctioneel complex, grenzend aan de oostkant van rivier de Dender. Het gebouw maakt onderdeel uit van een eveneens door cepezed ontworpen masterplan Pendelparkingsite, nabij het centraal station van Aalst. Het gebouw beslaat een bruto vloeroppervlak van circa 45.000 m² en omvat wonen, retail en een ondergrondse parking. Het ontwerp biedt in vijf woontorens studio’s en royale appartementen, allen met een riant uitzicht en een ruime private buitenruimte. Bijzonder aan dit project zijn ook de duplexwoningen en kleine bedrijfsruimten langs de Denderoever. Het dakpark boven de zes meter hoge plint is een oase van rust voor de bewoners en biedt tevens plek aan een crèche en moestuinen.

vorige pagina
volgende pagina