menu sluiten

alles in één 

cepezed ontwerpt niet alleen gebouwen, maar ontwikkelt en realiseert ze ook. We hebben daarom zowel ontwikkelaars, architecten en interieurarchitecten als bouwcoördinatoren in huis. Klanten kunnen voor iedere expertise apart terecht, maar ook voor het hele traject van eerste verkenning tot volledig ingerichte oplevering. Onze dienstverlening is altijd op maat!

lucas van der wee | cepezed

totaalpakket
cepezed bestaat naast het architectenbureau uit de expertises cepezedprojects voor ontwikkeling en haalbaarheid, cepezedbouwteam voor de inkoop- en uitvoeringscoördinatie en cepezedinterieur voor de binnenwereld van gebouwen. Omdat al deze disciplines bij elkaar komen op ons kantoor in Delft, is onderling contact en samenwerking gemakkelijk en efficiënt. Zo kunnen wij opdrachtgevers extra ontlasten.

van initiatief tot uitvoering

Wij bieden ondersteuning voor het totale proces van initiatief tot uitvoering middels onze vier expertises, of schakelen partners in voor bijvoorbeeld het landschapsontwerp of advies over duurzaamheid. Ook met ‘losse’ partners staan we ook voor een integraal ontwerp- en uitvoeringsproces.

over de grens

Niet alleen binnen Nederland, maar ook over de grens garanderen we volledige ondersteuning. Met buitenlandse partners onder cepezed als hoofdcontractant hebben we al meerdere successen geboekt zoals bijvoorbeeld het duurzame hoofdkantoor voor Leefmilieu Brussel, waarbij zowel Nederlandse als Belgische ontwerppartners allen contractueel onder cepezed vallen.

lucas van der wee
lucas van der wee | cepezed
cepezed