menu sluiten

bouwdeel d(emontabel) op congres bouwend nederland

lucas van der wee | cepezed

Het cepezed project bouwdeel d(emontabel) staat aanstaande maandag op het innovatieplein van het Congres Bouwend Nederland. Vanwege COVID19 vindt dit jaar het congres volledig digitaal plaats.

kijkje in de toekomst
Met het overkoepelende thema Nu Bouwen Aan Morgen staat in deze editie van het congres de vraag centraal: Hoe zou het Nederland van morgen eruit kunnen zien? Bouwend Nederland is de grootste brancheorganisatie voor bouw- en infrabedrijven in de Nederlandse bouwsector.

Tijdens het congres wil Bouwend Nederland leden en partners inspireren door te laten zien wat belangrijke trends en thema’s zijn voor de komende jaren. Deze kick-off vormt het startschot om op basis van de uiteenlopende toekomstbeelden per thema de dialoog aan te gaan over de kansen en mogelijkheden voor de sector. Om de resultaten te vertalen naar de praktijk en dit praktisch in te steken voor de bezoekers, komt er bij het congres een digitale beursvloer – het innovatieplein. Een van de highlights op het plein is bouwdeel d(emontabel) dat geldt als hét voorbeeld op gebied van circulaire economie en circulair bouwen. Het nieuwe kantoorgebouw kwam integraal tot stand door alle disciplines van cepezed.

Bezoekers van het congres kunnen het project online uitgebreid bekijken en vragen over het plan stellen via een chatservice. Vanuit cepezed staan Menno Rubbens – directeur cepezedprojects – en Doris Harding – projectleider cepezed – je graag te woord.

neem ook deel
Het congres Bouwend Nederland vindt maandag 7 december plaats van 14.15 tot 18.00. Voor meer informatie over het congres en aanmelding kijk op de website van Nu Bouwen Aan Morgen.

contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000