menu sluiten

bouwdeel d(emontabel) al deels in gebruik genomen

lucas van der wee | cepezed

De afbouw van Bouwdeel D(emontabel) nadert zijn voltooiing en recent heeft de eerste huurder de sleutel gekregen! De begane grond van het demontabele kantoorgebouw is betrokken door 9to5 software. Dit Delftse bedrijf is expert in het ontwikkelen van maatwerk apps en websites en vierde vorige week zijn verhuizing.

creatieve cluster

Het expertisegebied van 9to5 sluit aan op de voorwaarde van cepezed dat het multi-tenant gebouw enkel huurders uit de kennisintensieve creatieve industrie huisvest. In het nieuwe jaar betrekt nog een andere huurder de eerste tot en met de derde verdieping. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van games en sluit hiermee aan op het huisvestingsconcept van het ‘creatieve cluster’ tussen de Ezelsveldlaan en de Nieuwelaan, waarvan Connekt en cepezed zelf ook deel uitmaken.

gebruikerservaring

9to5: “We zitten hier fantastisch! Het gebouw straalt de professionaliteit en kwaliteit uit die wij met ons bedrijf en onze medewerkers nastreven. Daarnaast sluit het duurzame gedachtegoed perfect aan op ons beleid om volledig paperless te zijn."

over bouwdeel d(emontabel)

Bouwdeel D(emontabel) is een in-house ontwikkeling en ontwerp van cepezed en is zonder hoofdaannemer gerealiseerd door cepezedbouwteam, dat de verschillende uitvoerende partijen heeft gecoördineerd. Met de nieuwbouw heeft cepezed nu een prototype van zijn architectuur beschikbaar op eigen terrein; een sprekend voorbeeld van de manier van denken, ontwerpen en bouwen die de signatuur van het bureau zo kenmerkend maakt.

lucas van der wee | cepezed
lucas van der wee | cepezed
lucas van der wee | cepezed
contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000