menu sluiten

cepezed actief in week van de circulaire economie

lucas van der wee | cepzed

cepezed nam deze week actief deel aan De Week van de Circulaire Economie. De themaweek beleefde dit jaar alweer zijn vijfde editie en dus zijn eerste lustrum!

nationale conferentie

In de Fokker Terminal in Den Haag vond maandag de Nationale Conferentie Circulaire Economie plaats. Samen met vertegenwoordigers van onder meer het Rijksvastgoedbedrijf, RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) en de branchevereniging architecten BNA nam directeur Menno Rubbens van ontwikkelaar cepezedprojects deel aan een debat. Dit vanuit hun gezamenlijke rol in het forum van het Transitieteam Circulaire Bouweconomie. De agenda van het team is erop gericht de hele bouw voor 2050 circulair te maken.

lunchlezing

Woensdagmiddag opende cepezed zijn deuren voor alle geïnteresseerden in onze visie op circulair ontwerpen en bouwen. Partner en architect Paddy Sieuwerts gaf een goedbezochte lunchlezing over onze methodiek, waarin systematisering, een kit-of-parts-benadering en een losmaakbare detaillering allemaal een belangrijke rol spelen. Ook bezochten we met onze gasten het circulaire Bouwdeel D(emontabel), dat we recent op eigen terrein realiseerden.

2020

De Week van de Circulaire Economie had een bomvol programma met een breed scala inspirerende activiteiten over het hele land. cepezed heeft graag meegedaan. Met het delen van onze kennis en ervaring hebben we ook weer stappen gezet in de new year’s challenge die we ons voor 2020 hebben gesteld!

lucas van der wee | cepezed
lucas van der wee | cepezed
lucas van der wee | cepezed
contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000