menu sluiten

cepezed-directeur delftse ondernemer van het jaar

Mede-oprichter en -eigenaar van architectenbureau cepezed Jan Pesman is gisteravond uitgeroepen tot ‘Delftse Ondernemer van het Jaar’. De titel werd hem toegekend door de vakjury van ondernemingsplatform Delft Verbindt. Pesman nam het na een voorselectie op tegen Raymond van Uffelen van Ray Brandstore en Ronald Lewerissa van LOCOletter, die respectievelijk de ‘Beste pitch’ en ‘Publieksprijs’ wonnen.

Aansluitend op het jaarthema van Delft Verbindt, ‘op weg naar het jaar van de gouden eeuw’, stond de verkiezing dit keer in het teken van een ‘gouden kans’. Pesman heeft die volgens de jury gezien, gepakt en verwezenlijkt met het oprichten van cepezedbouwteam, een bouwtak gelieerd aan architectenbureau cepezed. cepezedbouwteam organiseert bouwwerkzaamheden zonder tussenkomst van een hoofdaannemer en kan zo volledig inzetten op kwaliteit binnen een hoogconjunctuur vooral gericht op kwantiteit. Met cepezedinterieur en cepezedprojects had het architectenbureau ook al specifieke kennis voor interieurontwerp en projectontwikkeling in huis. De bouwtak completeert het dienstenpakket, zodat cepezed opdrachtgevers nu van a tot z volledig kan ontzorgen.


Pesman werd voor zijn verkiezing bedeeld met de Joost Verhoeff award 2018, vernoemd naar de deze zomer overleden Delftse horecaman Joost Verhoeff, die een belangrijke rol heeft gespeeld in het verbinden van Delftse ondernemers. De prijs werd uitgereikt door burgemeester Marja van Bijsterveldt, voormalig minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

lucas van der wee | cepezed
lucas van der wee | cepezed
contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000