menu sluiten

cepezed in talkshow winnaars gulden feniks 2020

Het Nationaal Renovatie Platform (NRP) streamt op 6 april een live talkshow met de winnaars van de gulden feniks 2020. cepezed won deze prijs voor hergebruik van de bestaande omgeving in de categorie transformatie. Vanuit Pakhuis de Zwijger vertelt partner Ronald Schleurholts over Park Hoog Oostduin en wat dit project bijzonder maakt.

Voorzitter van het NRP Bart Krol is gespreksleider. Naast Ronald Schleurholts spreekt hij ook Mendel Robbers over de gebiedsontwikkeling van De Nieuwe Stad en Paul Verhoeven over de renovatie van Museum de Lakenhal. Ook juryvoorzitter Geurt van Randeraat en jurylid Marlon Huysmans schuiven aan.

leer van de winnaars
Onder het motto ‘leer van de winnaars’ komen niet alleen de successen, maar ook de uitdagingen van de projecten aan bod. Het panel bespreekt wat elk project uniek maakt, bijvoorbeeld in termen van maatschappelijke waarde, technische duurzaamheid, slimme financiering, bestendig gebruik en versterking van leefbaarheid in een gebied.

samenwerking bij park hoog oostduin
Park Hoog Oostduin betreft de transformatie van het voormalige Shell-kantoor aan de Oostduinlaan in Den Haag tot modern appartementencomplex. Het streven was een evenwichtig ensemble voor hoogwaardig wonen in het park, met veel licht, lucht en uitzicht. De transformatie is tot stand gekomen in intensieve samenwerking met de verschillende betrokken partijen.

cepezed ontwierp voor opdrachtgever OD 75bv de transformatie van het gebouw, cepezedinterieur de binnenwereld. Züblin was de hoofdaannemer, Bouwinvest investeerder voor de huurwoningen, Karres en Brands de landschapsarchitect en IMd Raadgevende Ingenieurs was betrokken voor de constructies. DGMR adviseerde over bouwfysica en duurzaamheid, Repurpose over hergebruik van materialen.

Je kunt de online talkshow gratis bijwonen. Aanmelden kan via de website van NRP.

contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000