menu sluiten

cepezed presenteert ontwerp gemeentehuis west betuwe

cepezed

cepezed en cepezedinterieur dingen mee naar de opdracht voor de vernieuwing van het gemeentehuis West Betuwe! Met korte filmpjes presenteren vier architectenbureaus hun voorstel voor de verduurzaming, modernisering en uitbreiding van het bestaande gemeentehuis. Stemmen op een van de plannen kan via de website van de Gemeente West Betuwe.

balans & zorgvuldige inpassing

De nieuwe gemeente is ontstaan door een fusie van Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal en neemt zijn intrek in het huidige gemeentehuis van Geldermalsen. Onder het motto van kruisbestuiving zoekt cepezed de balans tussen twee nieuwe houten paviljoens en het verduurzamen van het bestaande gebouwcomplex. De setting in het park is versterkt door het vergroenen van het voorterrein en het zorgvuldig inpassen van de nieuwe bouwdelen tussen de vijvers en monumentale boompartijen.

gezonde & comfortabele werkplekken

De bestaande kantoren en vergaderruimtes in de gebouwen worden ingericht met een rijke diversiteit aan gezonde, comfortabele werkplekken. In het hart van het werkgebied wordt een bestaande patio overkapt met een houten dak tot ontmoetingsplein met aanland-werkplekken, koffiebar, keuken en veel beplanting.

multifunctionele raadzaal & huiskamer
Een nieuw uitnodigend paviljoen met een markant houten dak wordt deels voor het bestaande pand geschoven en bevat de publieksentree met balies, spreekkamers, wachtgebieden, break-outs en de multifunctionele raadzaal. Deze raadzaal zal door de brede inzetbaarheid een huiskamer voor de nieuwe gemeente kunnen worden, omdat er naast raadszittingen ook heel eenvoudig vergaderingen, evenementen, concerten, lezingen en huwelijksvoltrekkingen kunnen plaatsvinden.

stemmen

Benieuwd hoe het ontwerp tot stand is gekomen? Bekijk dan de website van de Gemeente West Betuwe, waar ook de mogelijkheid is om tot en met maandag 25 mei aanstaande te stemmen!

cepezed
cepezed
cepezed
cepezed
contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000