menu sluiten

expositie techtalk verlengd

lucas van der wee | cepezed

Wegens succes is de expositie Techtalk in het stadskantoor van Delft verlengd tot vrijdag 30 augustus. De expositie toont 13 technologische innovaties die de wereld beter en duurzamer maken en zijn ontwikkeld door Delftse bedrijven. cepezed exposeert de mock-up van de demontabele gevel toegepast in de circulair ontwikkelde en ontworpen Tijdelijke Rechtbank in Amsterdam. De bekleding van deze gevel bestaat uit een naadloos, 13% open kunststof doek dat met speciale veren aan vier kanten is opgespannen in een aluminiumprofiel. Het lichtgewicht doek minimaliseert het materiaalgebruik én is eenvoudig herbruikbaar en recyclebaar.

Een aantal van de andere innovatie-exposanten heeft hun kantoor gevestigd in door cepezed ontworpen gebouwen. Zo is de BirdControlGroup gevestigd in het incubatorgebouw YES!Delft Labs en liet Applikon Biotechnology zijn huisvesting door cepezed ontwerpen. Beide panden staan op het Delftse Technopolis Science Park.

Dus ben je nog op zoek naar inspirerende tech-innovaties? Het stadskantoor is op werkdagen van 8.30 / 17.00 uur geopend (op vrijdag tot 20.00 uur). Meer Techtalk nieuws is te lezen op de website van Delft Technology partners en elke maand in de Stadskrant Delft.

contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000