menu sluiten

green up your agenda: the green house

lucas van der wee | cepezed

Aanstaande zaterdag 20 juni start de Duurzame week; het grootste duurzaamheidsfestival van Nederland! Onder het motto Green Up Your Life vinden tot en met zondag 28 juni presentaties, lezingen en levendige discussies plaats met interessante sprekers en professionals uit het vak. Bij de door cepezed ontworpen circulaire hub The Green House in Utrecht kun je terecht voor een aantal inspirerende offline meetups!

the green house

Het tweelaagse paviljoen The Green House ligt vlakbij station Utrecht CS en is ontworpen als een generiek bouwpakket. Het biedt onderdak aan een circulair horecaconcept en aan vergaderfaciliteiten. Ook vinden er tal van evenementen en bijeenkomsten op het gebied van circulariteit plaats. Een van de bijzondere features is de urban farm van 80 m², waarin groenten en kruiden voor het restaurant worden geteeld. Conform de principes van circulariteit is het hele gebouw demontabel, inclusief de fundering.

programma

Voormalig BNN-presentator Dennis Storm trapt zaterdag 20 juni (online) af en neemt je mee in het hoe en waarom van zijn tegenwoordige minimalistische levensstijl. Waarom vindt hij dat het minimalistisch gedachtegoed hét antwoord is op de vraag hoe we een groene toekomst tegemoet gaan? Dennis uiteenzetting is in The Green House live én corona-proof te volgen en bediscussiëren onder het genot van producten uit eigen regio en urban farm.

Floortje Dessing inspireert je een week daarna, op zaterdag 27 juni, over vakantie in eigen land. Hoe kun je op duurzaam wijze van een vakantie genieten én welke plekjes mag je in Nederland absoluut niet missen? Ook nu weer is het online interview live te volgen op een groot scherm en is er de mogelijkheid om tegelijkertijd te dineren.

aanmelden & meer info

Ben jij er graag bij? Via de website van The Green House vind je meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelding! De hele groene agenda met alle evenementen is te zien op de website van de Duurzame week.

lucas van der wee | cepezed
lucas van der wee | cepezed
lucas van der wee | cepezed
contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000